Nyheter & Stories

 • Upplev Tulip hos oss

  I vår produktion i Linköping har Tulip blivit en del av våran produktion, här kan du få en förstahandsupplevelse av möjligheterna med Tulip. På vår anläggning kan besökare inte bara bevittna Tulip utan också förstå hur vi använder dess funktioner för att förbättra effektiviteten och produktiviteten. 

  Men Tulip-upplevelsen slutar inte där. Vår utställning i Göteborg bjuder in dig att utforska världen av Tulips arbetsinstruktioner. Här kan du fördjupa dig i praktiska demonstrationer, testa dess funktioner och upptäcka hur Tulip kan revolutionera dina produktionsprocesser. 

  Tulip, ledande inom frontline operations, är i framkant när det gäller att förse företag med anslutna appar. Dess molnbaserade plattform ger de närmast verksamheten möjlighet att dra nytta av komponerbarhet och kantanslutning. Denna digitala transformation resulterar i arbete av högre kvalitet, förbättrad effektivitet och genomgripande spårbarhet över operationer. 

  Från komplex tillverkning till läkemedel och medicintekniska produkter använder företag i alla storlekar och branscher Tulips komponerbara lösningar för att adressera dina operationella utmaningar. Tulips plattform excellerar i felfria processer och förbättra produktiviteten genom guidade arbetsflöden. Den underlättar insamling och analys av realtidsdata, vilket ger en helhetsbild av operationer och möjliggör kontinuerliga förbättringar. 

  Tulips påverkan sträcker sig bortom enkel teknikintegration, den representerar en förskjutning mot framtidsanpassade arbetsflöden. Förmågan att guida operatörer, följa produktionen i realtid och anpassa sig till föränderliga behov positionerar Tulip som en katalysator för förändring i det dynamiska landskapet av produktioner. 

  Vi bjuder in dig att följa med oss på denna resa in i arbetslivets framtid. Kom och upplev själv Tulips transformerande potential i våra produktionsanläggningar i Linköping och utforska möjligheterna i vår utställning i Göteborg. Välkommen till en värld där innovation möter effektivitet och där framtiden för arbetsflöden omdefinieras med Tulip.