Nyheter & Stories

 • Tulip harintegreratChatGPT!

  Tulip, en ledande leverantör av digitala produktionshanteringslösningar, har presenterat sin senaste tillägg till produktlinjen, ChatGPT AI Messenger. Driven av OpenAI’s toppmoderna ChatGPT språkmodell, revolutionerar denna chattapplikation sättet tillverkare interagerar med sina produktionssystem.

  ChatGPT AI Messenger låter användare skicka textmeddelanden och få realtidsrespons, vilket ger en sömlös och intuitiv kommunikationskanal mellan operatörer, tekniker och tillverkningssystemet. Med hjälp av ChatGPT:s avancerade AI-funktioner kan användare enkelt kategorisera meddelanden i specifika produktionsrelaterade kategorier som ”Defekt”, ”Andon”, ”Notifiering” eller ”Meddelande”. Denna kategorisering förenklar övervakning och analys av produktionshändelser, vilket möjliggör effektivt beslutsfattande och problemhantering.

  En av de viktigaste fördelarna med Tulip’s ChatGPT AI Messenger är dess integration med befintliga produktionsinstrumentpaneler och applikationer. De kategoriserade händelserna kan enkelt visualiseras på en tidsaxel, vilket ger operatörer och chefer en omfattande översikt över produktionsstatus och pågående problem. Dessutom kan chattappen sömlöst kombineras med andra anslutningar till Microsofts produkter, vilket förbättrar den övergripande funktionaliteten i tillverkningsekosystemet.

  Implementeringen av ChatGPT AI Messenger i virtuella tillverkningsmiljöer har redan visat lovande resultat. Företag som använder detta verktyg har rapporterat förbättrad kommunikation, ökad effektivitet vid problemlösning och förbättrad samarbete bland teammedlemmar. Förmågan att snabbt och noggrant kategorisera meddelanden påskyndar beslutsfattandet, minskar driftstopp och optimerar den övergripande produktionsprestandan.

  Tulip’s kontinuerliga engagemang för innovation och teknologiska framsteg har positionerat företaget i framkant av den virtuella tillverkningsbranschen. Genom att utnyttja kraften i AI genom ChatGPT AI Messenger möjliggör Tulip.co för tillverkare att transformera sina produktionsoperationer och driva effektivitet, kvalitet och produktivitet till nya höjder.

  För att lära dig mer om Tulip’s ChatGPT AI Messenger och se filmen nedan eller kontakta en av våra säljare för en personlig demonstration.