Golvmärkning & Stripes

Är du redo för effektivisering och ökad säkerhet i din produktion?  

Vi på Virtual Manufacturing erbjuder våra kunder en enkel och kostnadseffektiv lösning för att tydligt markera upp olika zoner i produktionsmiljön. Oavsett om det gäller truckgångar, farligt gods eller materialområden, har vi lösningen för att skapa en säker och välorganiserad arbetsplats. 

Visual Management och 5S Simplifierat 

Vi fokuserar på helheten och hjälper dig komma igång med Visual Management och 5S. Från att bestämma vilka färger som bäst passar dina behov till att skapa en detaljerad 3D-modell över din fabrik med tydligt markerade områden – vi har expertisen och verktygen för att göra det möjligt. 

DuraStripe Golvtejp  

DuraStripe golvtejp är den enklaste, snabbaste och mest kostnadseffektiva lösningen för golvmarkering i industriella miljöer. Med hållbarhet i fokus och ett brett utbud är DuraStripe den enda kompletta lösningen för golvmarkeringar på marknaden idag. Om du letar efter en lösning som är både kostnadseffektiv och minimerar stopptiden, är DuraStripe det perfekta valet för din arbetsplats. 

DuraStripe Shapes  

Vårt sortiment av DuraStripe Shapes är perfekt för 5S och Six Sigma-program. Dessa slitstarka golvmarkeringar, tillgängliga i olika former och tecken, tydliggör säkerhetsföreskrifter och anvisningar på ett effektivt sätt. Enkel installation och anpassning gör DuraStripe Shapes till den tids- och kostnadsbesparande alternativet jämfört med traditionell målad golvmarkering. 

DuraStripe Signs  

Våra DuraStripe Signs tar golvmarkeringar till en ny nivå med ökad levande färg och motståndskraft mot UV-blekning. Perfekta för alla 5S eller Six Sigma-program, dessa slitstarka markeringar visar tydligt säkerhetsföreskrifter eller anvisningar och tål både gång- och gaffeltrucktrafik. Enkel installation och anpassning gör dem till den ultimata 5S-lösningen för golvet. 

Ge din produktion en uppgradering med Virtual Manufacturings golvmärkning och stripes – en investering i effektivitet, säkerhet och organisation. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hitta den perfekta lösningen för din arbetsplats! 

Länk till webshop